>

25 April 2017

DEREK IS TERUG IN HET THEATER! NIEUWE TOURDATA NU BESCHIKBAAR!

Derek is terug in het theater, met shows in Eindhoven, Nijmegen, Hengelo en Drachten!

Commentaar van Derek:
"Ik vind het geweldig dat ik weer op tournee ga. Veel fans hebben mij het afgelopen jaar gevraagd wanneer ik weer op het toneel zou staan. Dit is waar mijn hart naar uitgaat en daarom heb ik een aantal weken geleden besloten om een aantal shows door het land in te plannen. Ik kon gewoon geen nee zeggen! De afgelopen maanden heb ik een dynamisch en zeer gemotiveerd team om mij heen samengesteld. Momenteel werken we aan deze tour en andere inspirerende projecten. "

'The Dutch Tour' start op 18 juni met diverse shows in juni en begin juli.

Tickets kunnen direct worden besteld via deze website, vanaf zaterdag 29 april, 10.00.
Klik hier voor meer informatie!

24 Maart 2017

Word onderdeel van Derek's nieuwe YouTube show!

Komt de hulp van Derek voor jou als geroepen en wil jij onderdeel worden van zijn nieuwe YouTube show?
Voor zijn nieuwe show biedt Derek de unieke kans om met overleden dierbaren in contact te komen, of jou te helpen bij de slaap-, eet- of gedragsproblemen van jouw kind.
Video-opnames zullen plaatsvinden in april en mei 2017, dus grijp deze unieke kans en meld je nu aan!

Hartelijk dank voor de grote hoeveelheid aanmeldingen. De aanmeldingsprocedure is inmiddels gesloten.
Houd de website in de gaten voor eventuele updates.

Derek te gast bij Omroep Zeeland

Op maandag 21 december is Derek te gast bij Omroep Zeeland om 11.00 uur in het radioprogramma Goedemorgen Zeeland. Klik hier om de website van het programma te bezoeken.

Interview met RTV Noord Holland

Derek was op dinsdag 8 december te gast bij RTV Noord Holland voor een radio interview.
Het interview is terug te beluisteren via deze link, het item met Derek begint vanaf de 37e minuut!

Nieuwste promo voor THE FINAL UNEXPEXTED TOUR!

Bekijk de nieuwste promo voor Derek's tour hieronder!En hou ook de video chats in de gaten die Derek regelmatig op Facebook organiseert. Volg Derek op Facebook via Facebook.com/derekogilvieofficial

Extra kaarten beschikbaar voor THE FINAL UNEXPEXTED TOUR!

Wegens de enorme vraag zijn er nu extra kaarten beschikbaar voor de uitverkochte shows van THE FINAL UNEXPECTED TOUR in AMSTERDAM EN AMERSFOORT! GEREDUCEERDE PRIJZEN VOOR PLAATSBEWIJZEN IN BREDA! Er zijn 200 EXTRA TICKETS beschikbaar voor zowel de middag- als de avondshows in BREDA tegen een gereduceerd tarief van € 25,=! Mis het niet! Bestel nu jouw tickets! Kijk voor meer details en informatie op de TOUR pagina van deze website.

Zwolle - Reisinformatie middagshow

Vanwege de Sinterklaas intocht op zaterdag 14 november geldt er een gewijzigd reisadvies voor gasten voor de middagshow. U kunt het beste afslag Zwolle Noord nemen i.p.v. afslag Centrum. Indien u afslag Noord neemt, heeft u geen last van de vaarroutes of afgesloten wegen of bruggen. Mocht toch afslag Centrum genomen worden, komt u bij de Hofvlietbrug. Het zal daar erg druk zijn i.v.m. de vaarroute van Sinterklaas. De parkeergarages zullen drukker zijn dan normaal, dus raden we u tevens aan tijdig te arriveren. Mocht parkeren rondom het theater niet lukken, dan zijn alternatieve parkeerplaatsen naast Noordereiland en Diezerpoort o.a. de Turfmarkt, parkeerplaats bij Hedon of bij het Provinciehuis in Zwolle, adres: Luttenbergstraat 2.

Leiden - The Final Unexpected Tour

Helaas is het niet meer mogelijk om kaarten contant te betalen aan de kassa van het theater in Leiden. U kunt wel met pin betalen aan de kassa of tickets online aanschaffen via Eventim. We bieden u onze excuses aan voor het eventuele ongemak. Kijk op de Tour sectie van deze website voor meer informatie over het boeken van tickets voor The Final Unexpected Tour. Hier staan ook de details van alle andere theaters en beschikbaarheid van kaarten vermeld.

Extra tickets

Een laatste update over The Final Unexpected Tour die in Zwolle van start gaat op zaterdag 14 november. Wegens de enorme vraag zijn er extra plaatsen beschikbaar in Amersfoort! Deze plaatsen, wel met beperkt zicht, zijn nu te boeken voor € 25,=! Kijk op de Tour sectie van deze website voor meer informatie over het boeken van deze plaatsen. Hier staan ook de details van alle theaters en beschikbaarheid van kaarten vermeld. Veel shows zijn al uitverkocht, dus als je nog kaarten wilt bestellen, reageer dan snel!

Interview Radio Nunspeet

Derek zal vandaag te horen zijn tijdens een live radio interview op Radio Nunspeet. Luister tussen 13.00 uur en 14.00 uur via deze link online of via de radio op 105.9 FM.

Nieuwe shows toegevoegd aan de tour

Er zijn middagshows toegevoegd aan de FINAL Unpexpected tour in ZWOLLE, LEIDEN, AMSTERDAM en BREDA! Klik hier voor alle tour data.

Derek's single STAND WITH ME nu verkrijgbaar!

Dinsdag 22 september 2015

Derek's eerste single is nu verkrijgbaar via iTunes! Klik hier om het lied te downloaden op iTunes en hier op Google Play.
Bekijk de videoclip hieronder.

Interview op gay.nl

Vrijdag 25 september 2015

Op de website van Gay.nl is een interview met Derek te lezen. Klik hier voor het interview.

Derek in RTL Koffietijd

Dinsdag 22 september 2015

Derek was vanmorgen te gast in Koffietijd om te praten over zijn nieuwe single en de aankomende tour.
Bekijk het fragment hieronder terug.

Gay Pride Amsterdam 2015

Maandag 3 augustus 2015

Derek was afgelopen weekend aanwezig bij Gay Pride in Amsterdam. Bekijk dit artikel en de foto's op De Telegraaf en dit artikel hier.

Interview in Gelrenieuws

Maandag 1 december 2014

Derek heeft een interview gehouden met Gelrenieuws. Het interview is online te bekijken op deze pagina of hieronder.