Stand with me

Laat ik er duidelijk over zijn - ik ga niet ineens proberen om een popster te zijn! Dit is geen stap naar een nieuwe carrière. Ik weet welk pad ik bewandel en ik weet wat ik wil doen.

De mensen die me goed kennen weten maar al te goed dat ik erg geïnteresseerd ben in muziek. Sinds ik een tiener was schrijf ik liedjes en als kind zong ik altijd heel graag. Op mijn 19e jaar probeerde ik een platencontract te krijgen, maar dat zat er niet in voor me. Ik zette die ambitie opzij en begon gitaren te kopen en verkopen tijdens mijn studie. Binnen een paar jaar had ik mijn eigen gitaarwinkel in Glasgow en bleef muziek op die manier, hoewel op een totaal andere manier, erg aanwezig in mijn leven

Dit liedje is een eenmalig iets, het kreeg zijn eigen dynamiek een paar maanden geleden en ontwikkelde en groeide, met de hulp van ongelofelijk getalenteerde mensen. Ik kreeg het idee voor de melodie van het liedje tijdens een avondje thuis ergens in mei in Cyprus. De tekst gaan voornamelijk over een recente periode in mijn leven die heel moeilijk voor me was. Ik realiseerde me, meer dan ooit, dan het zo belangrijk is om goede vrienden en familie om je heen te hebben en nog belangrijker, in moeilijke tijden.

Stand With Me was daarom de meeste effectieve manier om mijn ervaringen te delen met mensen. Ik denk dat soms de beste manier om iets te zeggen, vooral wanneer het vanuit het hart en de ziel komt, door middel van muziek is.

Derek

LIVE CHAT OP FACEBOOK

Heb je een vraag voor me? Waarom doe je dan niet mee aan één van de live chats die ik regelmatig organiseer op Facebook.Je mag me alles vragen, je hoeft je nergens voor op te geven en het is gratis! Het enige wat je hoeft te doen is mijn mijn Official Facebook Pagina liken! LET OP: ik doe geen readings tijdens deze live chat sessies.

THE FINAL UNEXPECTED TOUR

Order tickets

ZWOLLE DE SPIEGEL

Zaterdag 14 november 14.00 uur
Spinhuisplein 14
8011 ND Zwolle
Website - TICKETS

ZWOLLE DE SPIEGEL

Zaterdag 14 november 20.00 uur
Spinhuisplein 14
8011 ND Zwolle
Website - TICKETS

Order tickets

AMERSFOORT DE FLINT

Zondag 19 december 19.00 uur
Coninckstraat 60
3811 WK Amersfoort
website - TICKETS

 

Order tickets

AMSTERDAM DE MEERVAART

Zondag 20 december 13.00 uur
Meer en Vaart 300
1068 LE Amsterdam
Website - TICKETS

Order tickets

AMSTERDAM DE MEERVAART

Zondag 20 december 19.00 uur
Meer en Vaart 300
1068 LE Amsterdam
Website - TICKETS

TERNEUZEN SCHELDETHEATER

Zaterdag 9 januari 20.00 uur
Westkolkstraat 16
4531 AW Terneuzen
Website - TICKETS