THE DUTCH TOUR 2017Order tickets

PARKTHEATER EINDHOVEN

Zondag 18 juni 19.00 uur
Elzentlaan 50
5615 CN Eindhoven

TICKETS

RABOTHEATER HENGELO

Zaterdag 1 juli 20.00 uur
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

TICKETS

DE VEREENIGING NIJMEGEN

Zaterdag 24 juni 20.00 uur
Keizer Karelplein 2-d
6511 NC Nijmegen

TICKETS

Order tickets

SCHOUWBURG DE LAWEI DRACHTEN

Zondag 2 juli 19.00 uur
Laweiplein 1
9203 KL Drachten

TICKETS

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE TOUR

Meer info over kaartverkoop volgt snel .
Wanneer er shows opgenomen worden voor televisie of de social media kanalen gebeurt dit met maximaal 300 aanwezigen. Een theatershow wordt gehouden voor maximaal 1000 mensen in het publiek. Kijk op de website van het desbetreffende theater voor meer informatie.
Het maakt niet uit waar je zit in de zaal. Het belangrijkste is dat je ontspannen bent, dus kies een plek waar jij je het prettigst bij voelt. Familie, groepen of vrienden kunnen het beste bij elkaar zitten. Dit maakt het voor Derek gemakkelijker een boodschap door te geven van een overleden dierbare uit de spirit world.
Aan het begin van een theatershow wordt er een korte uitleg gegeven over hoe de theatershow verloopt. Deze uitleg wordt gegeven in het Nederlands wanneer de show in Nederland plaatsvindt en in het Vlaams wanneer de show in België plaatsvindt. Tijdens de show spreekt Derek alleen Engels, maar er is een tolk aanwezig die alles vertaalt naar het Nederlands en Vlaams voor diegenen die geen Engels spreken.
Derek staat gemiddeld 2 uur op het podium. Er is een pauze van ongeveer 25 minuten. Middagshows beginnen om 13.00 uur of 14.00 uur en avondshows beginnen om 19.00 uur of 20.00 uur. De tijden worden per show op deze website en in het theater aangegeven.
Hoewel er wordt gefilmd tijdens Derek's theatershows worden deze beelden normaal gesproken niet gebruikt voor uitzending op televisie. Er is echter altijd een kans dat deze beelden worden gebruikt voor een documentaire of clip in een entertainment programma. Wanneer dit het geval is, zal dit worden aangegeven tijdens de show.
Toegang tot de shows voor kinderen vanaf 12 jaar zal enkel mogelijk zijn onder begeleiding en verantwoording van de ouder(s) en/of wettelijke voogd.
Het spijt ons, maar het is niet toegestaan om geluids,- video,- en of foto opnamen te maken tijdens shows van Derek. Deze maatregel is ingesteld om de privacy van alle bezoekers te beschermen. Wanneer u deze regel overtreedt en het wordt gezien, kan het zijn dat uw opname apparatuur in beslag wordt genomen.

WAT JE KUNT VERWACHTEN

of bekijk een grotere versie op deze pagina

of bekijk een grotere versie op deze pagina

GOED OM TE WETEN

Bij iedere show is er een tolk aanwezig die voor Derek en het publiek vertaalt. Ook wanneer je geen Engels spreekt of verstaat is de show dus prima te volgen. Deuren openen 30 minuten voor aanvang van de show. Gelieve uiterlijk 10 minuten voor aanvang van de show in de zaal plaats nemen. Mocht u na aanvangstijd arriveren dan kunt u helaas pas de zaal betreden tussen readings in.

Toegang tot de shows voor kinderen vanaf 12 jaar is alleen mogelijk onder begeleiding en verantwoording van de ouder(s) en/of wettelijke voogd. Er worden tijdens de shows net zoals in Derek zijn tv programma's gevoelige onderwerpen behandeld waarbij thema's van volwassen aard aan bod kunnen komen dus wordt ouderlijke begeleiding aanbevolen.

Aan het begin van iedere show zal bekend worden gemaakt of er gelegenheid zal zijn om na afloop van de show met Derek op de foto te gaan. Het is tijdens de show niet toegestaan om foto-, film- en/of geluidsopnamen te maken.