Derek Ogilvie up-close and personal

De avondshows

Almere Almelo Amersfoort Arnhem Breda Castricum Deurne Deventer Drachten Emmeloord Emmen Goes Groningen Hoorn Hoofddorp Hoogeveen Kerkrade Leeuwarden Nijmegen Noordwijk Oostzaan Ridderkerk Schagen Sneek Stadskanaal Veenendaal Venlo Zaltbommel Zoetermeer Zwolle

Wat is “Up close and personal?”

Dit is een uniek evenement, beperkt tot slechts 50 personen.
In deze ontspannen en informele setting worden de gasten rond een tafel geplaatst waar Derek’s belangrijkste focus zal liggen op het geven van boodschappen vanuit de geestenwereld, het beantwoorden van uw vragen en het openlijk bespreken van zijn werk.
Natuurlijk kan Derek nooit iedereen een reading garanderen maar dit is een unieke kans om een middag van ongeveer 5 uur – of een avond van ongeveer 3 uur – door te brengen met Derek in een intieme setting en deel uit te maken van iets heel speciaals.

Coronaregels

Derek respecteert de richtlijnen voorgeschreven door de Rijksoverheid en daarmee kunnen zijn shows plaats vinden zonder coronatoegangsbewijs.
-We houden ons strict aan de 1,5 meter afstand van elkaar
-u krijgt een zitplek aangewezen
-registratie verloopt via Ticketmaster

Oktober

September

Hoe kan ik kaarten kopen?

Kaarten zijn te koop via de onderstaande knop. LET OP: De kaartverkoop loopt alleen via Ticket Master B.V. of via het theater zelf. Koop kaarten dus nooit elders om oplichterij te voorkomen.

Hoelaat moet ik aanwezig zijn

Gelieve uiterlijk 10 minuten voor de start van de show in de zaal plaatsnemen. Mocht u na de aanvangstijd arriveren, dan kunt u helaas pas de zaal betreden tijdens applaus tussen de readings door.

Wat is de beste plek in de zaal?

Derek loopt door de hele zaal. U hoeft dus niet vooraan te zitten om het beste zicht te hebben of om meer kans te kunnen maken op een reading.

w

Ik spreek geen Engels, wat nu?

Er is een tolk aanwezig bij elke show. De tolk vertaalt alles wat Derek zegt naar het Nederlands. Mocht u een reading krijgen, dan zal de tolk ook uw woorden naar het Engels vertalen voor Derek.

Hoe lang duurt een show?

Tijdens een 'up-close and personal' show staat Derek gemiddeld 4 uur 'op het podium' met geplande pauzes van elk uur 10 minuten. De middagshows beginnen om 13.00 uur en eindigen rond 17.30 uur. De avondshows beginnen om 19:30 uur en eindigen rond 22:45 uur. Na afloop is er gelegenheid om met Derek op de foto te gaan.

Tijdens een normale theatershow staat Derek gemiddeld 2 uur op het podium en is er ook een pauze van ongeveer 20 minuten. De middagshows beginnen om 13.00 uur of 14.00 uur en de avondshows om 19.00 uur of 20.00 uur.

Kan ik een kind meenemen?

Toegang tot de shows voor kinderen vanaf 12 jaar is alleen mogelijk onder begeleiding en verantwoording van de ouder(s) of wettelijke voogd. Er worden namelijk tijdens de shows, net zoals in Derek zijn tv programma’s, gevoelige onderwerpen behandeld en er komen thema’s van volwassen aard aan bod.

Mag ik filmen of foto's maken?

Het is niet toegestaan om geluids,- video,- of foto opnamen te maken tijdens shows van Derek. Deze maatregel geldt omdat wij de privacy van alle bezoekers willen respecteren en beschermen.

Worden alle theatershows van Derek opgenomen voor televisie of social media?

Hoewel er wordt gefilmd tijdens de theatershows, worden deze beelden normaliter niet gebruikt voor uitzendingen op televisie of sociale media.

Is er een meet and greet na de show?

Aan het begin van iedere show zal bekend worden gemaakt of er gelegenheid is om na afloop van de show Derek te ontmoeten of om met hem op de foto te gaan.

Mensen die u voorgingen

Wij zijn vorige week geweest, en vonden t zeer indrukwekkend. Was nooit zo, dat ik erin geloofde, maar nu dus wel.. Derek deed een aantal readings, waarover we echt zeer van onder de indruk waren!!! Als we de kans krijgen, dan gaan we weer, mocht hij in de buurt zijn weer.

Brigit, Bezoeker @ Rotterdam

Derek heel erg bedankt dat je naar Terschelling bent gekomen. En ons een zeer bijzondere belevenis met je show het gegeven.. het was top.

Clasien, Bezoeker @ Terschelling

Ik ben woensdag geweest. Het was erg emotioneel. Dat hij me uit koos voor een reading was wel even schrikken. Maar wat is deze man goed. Wat hij me vroeg was zo waar. Ik heb respect.

Wilma, Bezoeker @ Lelystad